Вложка удължена CR-V 1/2*11 мм. – (Topmaster)

4,49 лв. / бр.
ID: 330128

Удължената вложка 1/2″ на TopMaster, е важен инструмент за професионални майстори и механици. Този вид инструмент се използва за достигане до труднодостъпни или дълбоки места при затягане или отпускане на гайки и болтове.

Характеристики:

    Дължина: Удължената вложка позволява по-голяма дълбочина на достигане и работа в труднодостъпни места.
    Прецизност: С точния си размер, вложката осигурява прецизно затягане или отпускане на гайки и болтове с този диаметър.
    Удобство: 1/2″ квадратният задвижващ профил позволява лесно свързване с ръчни гайковерти или ключове.

Удължената вложка 1/2″ е необходим инструмент в автомобилния, строителния и индустриалния сектор, където е необходима дълбока и точна работа. Този вид вложка предоставя гъвкавост и удобство при ремонтиране и поддръжка на различни видове оборудване и машини.

Марка: Topmaster

Категории:

Сподели:

Описание
Удължената вложка 1/2" на TopMaster, е важен инструмент за професионални майстори и механици. Този вид инструмент се използва за достигане до труднодостъпни или дълбоки места при затягане или отпускане на гайки и болтове. Характеристики: Дължина: Удължената вложка позволява по-голяма дълбочина на достигане и работа в труднодостъпни места. Прецизност: С точния си размер, вложката осигурява прецизно затягане или отпускане на гайки и болтове с този диаметър. Удобство: 1/2" квадратният задвижващ профил позволява лесно свързване с ръчни гайковерти или ключове. Удължената вложка 1/2" е необходим инструмент в автомобилния, строителния и индустриалния сектор, където е необходима дълбока и точна работа. Този вид вложка предоставя гъвкавост и удобство при ремонтиране и поддръжка на различни видове оборудване и машини.
Допълнителна информация
Марка

Описание - дълго 1

Подобни продукти

Тагове