Керемиди

Фактор Tрейд е официален дистрибутор на керемиди Тондах, Брамак, Кебе, Ондулин, ИКО и др. Предлагаме цялостни решения за вашия покрив.

Когато избирате най-подходящия за Вас покрив трабва да вземете под внимание неговата издръжливост и подртъжка, освен тяхната естетическа значимост. При Нас ще намерите основните видове материали за покрив – керамични, бетонни, битумни и метални керемиди.

Битумни керемиди - Най-популярните до момента, те са направени от фибростъкло, притиснато между асфалт и керамични гранули.Сравнително леки и лесни за инсталиране, те са добър избор, ако търсите стил на бюджетна цена.

Керамични и Бетонни керемиди - Предимствата на керамичните и бетонните керемиди включват огнеустойчивост, отлична изолация, дълготрайност и голям набор от аксесоари. Независимо дали са направени от глина или бетон, покривите с тези керемиди са изключително издръжливи и в някои случаи могат да издържат векове.

Метални керемиди - Предимствата на металните керемиди включват лесна инсталация, поради това че са изключително леки, около половината от теглото на битумните. И разбира се, металният покрив не гори. Но може да е шумен при дъжд.

Тагове