Фактор Трейд е с дългогодишен опит в областта на търговията със строителни материали и е един от водещите дистрибутори за гр. София. Компанията е създадена през 2005 г. и оттогава се стараем да отговаряме на нуждите на нашите клиенти и да бъдем техен лоялен и надежден партньор. Ние вярваме и инвестираме в професионалното отношение, качественото изпълнение и човешките взаимоотношения.

Какво ще намерите при нас?

  • Над 5 000 продукта за груб строеж, довършителни и ремонтни работи.
  • Избрани висококачествени стоки и материали от водещи производители на конкурентни цени.
  • Възможност за подобряване на ценовите условия според поръчания обем.

ГАЛЕРИЯ

Предлаганите продукти могат да бъдат закупени на едро и дребно в магазинната част на складовата ни база. Локацията ни е комуникативна и леснодостъпна на един от главните булеварди в гр. София. Осъществяваме също доставка на строителни материали на територията на гр. София посредством собствен автопарк.

Може да се свържете с нас и да направите своето запитване на място в нашия склад и по телефон 02/854 80 68 в обявеното работно време или по всяко време онлайн на factortrade.bg и страницата ни в Facebook.

Адрес:

„Ботевградско шосе“ № 296, Гр.София – 1839

Работно време:

Пон.-Пет.: 08:30-17:30

Събота: 08:30-16:00

Неделя: почивен ден

Телефон:

02/854 80 68

Наш приоритет е да отговорим на вашето запитване възможно най-скоро.

Обучените ни консултанти ще Ви дадат професионален съвет за различните строителни материали, които предлагаме.


Малко история

От създаването си през 2005 г. досега развиваме Фактор Трейд, за да отговорим на пазарните изисквания и на изискванията на нашите клиенти в следствие, на което разработихме комплексна услуга изразяваща се в следното:

  • Консултация при избора на точните материали.
  • Доставка на стоки имащи характеристика на строителни материали.
  • Осигуряване на транспорт и логистика за нуждите на конкретния обект (проект) на клиента.

Така описаната комплексна услуга, ние развиваме чрез съчетаването на собственото ноу хау в областта на търговията – складови бази, директни договори с производители и вносители, обучен персонал, специализиран софтуер за цялостно управление на бизнеса, собствен разнообразен автопарк. Дружеството е и регистриран член на „Камарата на строителите в България“.

В годините сме изградили стабилни взаимоотношения както с нашите клиенти, които вече близо две десетилетия ни се доверяват, така и с редица световноизвестни доставчици и производители на строителни материали. Вече установени като водещ дистрибутор в търговията на строителни материали, сме спечелили доверието на редица клиенти, които ни предпочитат, не само заради оптималните цени, но и заради качествената услуга и личното отношение, които са наш приоритет.

Ако не сте сигурни кой продукт да изберете, не се колебайте да се свържете с нас. Нашият екип от професионалисти ще ви помогне в избора. Ние работим за успешното осъществяване на вашите проекти.

Заповядайте на място на бул. Ботевградско шосе №296, където може да разгледате мостри на Керемиди Bramac, Tondach, Kebe, Ondulin, Roof Company, както и положени бетонни настилки на Semmelrock. Разполагаме също с мострени щандове и на редица други производители, из между които: Velux, Baumit, Schiedel, Rockwool, Fibran, Porotherm и др.

Ние се развиваме и усъвършенстваме ежедневно, за да предоставим качеството, което заслужавате!

Тагове