Фактор Трейд е лидер в доставката на сторителни стоки и материали. От 2005 насам се стараем да отговаряме на нуждите на нашите партньори и ще продължаваме да го правим, все по-професионално.

Какво ще намерите при нас?

В нашите складове и магазини ще намерите под един покрив над 5 000 продукта за груб строеж и довършителни или ремонтни работи. Ние предлагаме на своите клиенти и партньори само най-доброто от водещите производители на възможно най-добрата цена. В зависимост от поръчаното количество предлагаме различни отстъпки от цената. От 01.08.2012 година стартира нова кампания за лоялните ни клиенти – на база определен брой пазарувания в нашите магазини, получавате карта за отстъпки. Повече информация за кампанията може да получите на място в магазините или на телефон 02/854 80 68.

ГАЛЕРИЯ

Предлаганите продукти могат да бъдат закупени на едро и дребно в складовата база и магазинната част. Двата ни склада се намират в град София, но осъществяваме доставка на строителни материали на територията на цяла България. Ако нямате възможност да дойдете на място в нашите складове, може да направите своето запитване за количество и цени чрез

Адрес:

„Ботевградско шосе“ № 296, Гр.София – 1839

Работно време:

Пон.-Пет.: 08:30-17:30

Събота: 08:30-16:00

Неделя: почивен ден

Телефон:

02/854 80 68

Екип от професионалисти работи по максимално бързото отговаряне на вашите въпроси.

Обучените консултанти ще Ви дадат професионален съвет за различните строителни материали, които предлагаме.


Малко история

От 2005г. насам Фактор Трейд ЕАД е верига от търговско-складови бази за продажба на строителни материали. За да отговорим на пазарните изисквания и на изискванията на нашите клиенти, разработихме  комплексна услуга изразяваща се в следното:

  • Консултация при избора на точните материали.
  • Доставка на стоки имащи характеристика на строителни материали.
  • Осигуряване на транспорт и логистика за нуждите на конкретния обект (проект) на клиента.
  • Извършване на строително – монтажни дейности.

Така описаната комплексна услуга, ние развиваме чрез съчетаването на собственото ноу хау в областта на търговията (складови бази, директни договори с производители и вносители, обучен персонал, специализиран софтуер за цялостно управление на бизнеса, собствен разнообразен автопарк) и договорени партньорства с контрагенти специализирани в извършването на конкретни видове строително – монтажни дейности. В тази връзка дружеството е регистриран член на „Камарата на строителите в България“, а също така имаме разработени и внедрени системи за управление на качеството: EN ISO 9001:2008, EN ISO 14001:2005, и BS OHSAS 18001:2007.

В годините сме изградили стабилни взаимоотношения както с нашите клиенти, които вече повече от 17 години ни се доверяват, така и с редица световноизвестни доставчици и производители на строителни материали. Вече установени като лидер в търговията на строителни материали, сме спечелили доверието на редица клиенти, които ни предпочитат, не само заради оптималните цени, но и заради качествената усуга и личното отношение, което им гарантираме.

Ако се колебаете кой продукт да изберете, ние ще ви помогнем в избора. Нашият екип работи за успешното осъществяване на вашите проекти. За това не се колебайте да се свържете с нас, за да започнем нашето партньорство. Получете по телефон или електронен път, консултация от професионално обучените консултанти на Фактор Трейд или заповядайте на място в складовите ни бази, в град София. Там ще намерите и изложени на мостри на Керемиди Bramac, Tondach, Kebe, Ondulin, Roof Company, както и положени бетонни настилки на Semmelrock. Разполагаме също с мострени щандове и на редица други производители, из между които: Velux, Baumit, Schiedel, Rockwool, Fibran, Porotherm и др.

Ние се развиваме заедно с вас и се усъвършенстваме, за да Ви предложим професионално и качествено обслужване.

Тагове