Как да направя запитване            

1. За да разгледате различните видове сортирани по вид продукти – отидете в горното меню „Продукти”. Там са поместени продуктите на всички производители. От са дясно ще се отвори меню с поместени всички под-категории продукти. След като влезете в желаната от Вас под-категория, ще се покажат всички продукти в нея. От дясно на тях сме сложили филтри, които да ви помогнат в избора на желаният от Вас продукт.


2. След като изберете желан продукт, може да въведете конкретното количество в полето „Количество”, то може да бъде променяно, както с „+“ и „-„ под продукта така и на последната 4 стъпка. Натиснете бутон „Добави”, намиращ се под продукта и неговата цена.

3. Веднага след като изберете бутон „Добави”, под него ще се появи бутон „Преглед на зaпитването“, ако сте добавили всичко необходимо след натискане на бутона, може да премахвате от продуктите, които считате, че не са Ви необходими или да коригирате тяхното количество. След като приключите с пазаруването си, натиснете линка „Напред към запитване”, той ще Ви отведе до последната стъпка – въвеждане на данните Ви за контакт.

4. След като сте сигурни в направената поръчка, въведете своите данни за контакт. Те са от съществено значение, за да могат консултантите ни да се свържат с Вас и да уточнят удобното време за доставка. Ако не разполагате с възможност да вземете от складовите ни бази поръчаните продукти, можем да Ви осигурим транспорт. В този случай, отбележете в полето „Желаете ли да ви предложим транспорт ?“ – Да . След това Наш консултант ще се свърже с вас ще Ви представи цената за осъществяването на транспортната услуга до вашия обект и ако тя Ви устройва поръчката се финализира.

Тагове