Основен СЕТ за комин ICS 200

по заявка / бр.
ID: 32761

Коминната система SCHIEDEL „ICS“ намира приложение при всички типове обекти. Както за еднофамилните, многофамилните жилищни сгради, така и за бизнес сградите и промишлеността , „ICS“ предлага максимална свобода на проектиране, изпълнение и дизайн.

Системата е приложима за вътрешен и външен монтаж, за възможност за изграждаме при всеки етаж на сградата.

За разлика от системите с керамични тръби, при ICS са възможни отклонения от вертикала и следване линията на фасадата.

Предназначена е за отвеждане на изгорелите газове от уреди, които работят с твърди, течни и газообразни горива. За течни и газообразни горива е използваема както при ниско, така и при високо налягане. При твърдите горива се използва при ниско налягане, при употреба на отворени горивни камери.

Марка: Schiedel

Категории:

Сподели:

Описание
Един СЕТ 7 м съдържа: стенна конзола 1 бр, основа с отвор за оттичане 1 бр, ревизия 1 бр, връзка на 90° - 1 бр, тръби 1 м – 5 бр, конус 1 бр, стенен държач 1 бр, адаптор за връзка PPL-ICS ECO 1 бр. Коминната система SCHIEDEL „ICS“ намира приложение при всички типове обекти. Както за еднофамилните, многофамилните жилищни сгради, така и за бизнес сградите и промишлеността , „ICS“ предлага максимална свобода на проектиране, изпълнение и дизайн. Системата е приложима за вътрешен и външен монтаж, за възможност за изграждаме при всеки етаж на сградата. За разлика от системите с керамични тръби, при ICS са възможни отклонения от вертикала и следване линията на фасадата. Предназначена е за отвеждане на изгорелите газове от уреди, които работят с твърди, течни и газообразни горива. За течни и газообразни горива е използваема както при ниско, така и при високо налягане. При твърдите горива се използва при ниско налягане, при употреба на отворени горивни камери.

Подобни продукти

Тагове