Лепило термоустойчиво за камини Terazid Class t° – 25 кг.

32,54 лв. / бр.
ID: 22851

TERAZID CLASS t° е сух продукт на база специални цименти (без портланд цимент), пълнители и полимери, предназначен за зидане на огнеупорни тухли.
Лепилото TERAZID CLASS t° е предназначено за зидане на шамотни и промишлени огнеупорни тухли при направата на вътрешни и външни камини, битови пещи, огнища, комини и други, както и за поправки на огнеупорни зидарии, попълване на малки неравности и фуги.
Има отлични показатели при температури >b>до 1000°C.
TERAZID CLASS t° набира окончателна якост след 24 часа. Пещта може да се използва след 7 дни при постепенно загряване.
Декларация за експлоатационни показатели Технологична карта Информационен лист за безопасност

Технически характеритики:

  • Време за престой в кофа 4 ч.
  • Отворено време за работа около 20 мин.
  • Устойчивост на температури до 1000°
  • Време за набиране на окончателна якост 24 ч.
  • Разходна норма 3,5-4,5 кг/кв.м.

Марка: Теразид

Категории:

Сподели:

Описание
TERAZID CLASS t° е сух продукт на база специални цименти (без портланд цимент), пълнители и полимери, предназначен за зидане на огнеупорни тухли. Лепилото TERAZID CLASS t° е предназначено за зидане на шамотни и промишлени огнеупорни тухли при направата на вътрешни и външни камини, битови пещи, огнища, комини и други, както и за поправки на огнеупорни зидарии, попълване на малки неравности и фуги. Има отлични показатели при температури >b>до 1000°C. TERAZID CLASS t° набира окончателна якост след 24 часа. Пещта може да се използва след 7 дни при постепенно загряване. Декларация за експлоатационни показатели Технологична карта Информационен лист за безопасност ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ - Време за престой в кофа 4 ч. - Отворено време за работа около 20 мин. - Устойчивост на температури до 1000° - Време за набиране на окончателна якост 24 ч. - Разходна норма 3,5-4,5 кг/м²
Допълнителна информация
Марка

Филтър

Разходна норма

3-3,5кг./кв.м.

Описание - дълго 1

Подобни продукти

Тагове