Вложка 6 стенна CR-V 1/2*17 мм. – (Topmaster)

2,99 лв. / бр.
ID: 330470

Вложката е важен инструмент за механици и професионалисти в автомобилния и индустриалния сектор. Тази вложка се използва в комбинация с ръчен ключ или гайковерт и предоставя надеждно и прецизно затягане или отпускане на гайки и болтове със шестнадесетков профил.

Характеристики:

  • Издръжливост: Вложката е изработена от хром-ванадиева стомана, което я прави изключително издръжлива и устойчива на натоварване. С антикорозионно покритие
  • Прецизност: С точния си размер, вложката позволява точно затягане или отпускане на гайки и болтове с този диаметър.
  • Удобство: Стандартният 1/2″ квадратен задвижващ профил позволява лесна и бърза смяна на вложката на гайковерта или ключа.

 

Марка: Topmaster

Категории:

Сподели:

Описание
Вложката е важен инструмент за механици и професионалисти в автомобилния и индустриалния сектор. Тази вложка се използва в комбинация с ръчен ключ или гайковерт и предоставя надеждно и прецизно затягане или отпускане на гайки и болтове със шестнадесетков профил. Характеристики: •Издръжливост: Вложката е изработена от хром-ванадиева стомана, което я прави изключително издръжлива и устойчива на натоварване. С антикорозионно покритие •Прецизност: С точния си размер, вложката позволява точно затягане или отпускане на гайки и болтове с този диаметър. • Удобство: Стандартният 1/2" квадратен задвижващ профил позволява лесна и бърза смяна на вложката на гайковерта или ключа.
Допълнителна информация
Марка

Описание - дълго 1

Подобни продукти

Тагове