Тръба PVC фасонно парче Ф110 мм./3.0 м. – S Line

62,10 лв. / бр.
ID: 07/2778

Нискошумната система S LINE е конструирана от три слоя, като всеки един от тях допринася за нейните характеристики.

ВЪТРЕШЕН СЛОЙ: Произведен от полипропилен полимер с висока химическа, корозионна и температурна устойчивост и гладка крайна повърхност предотвратяваща натрупвания с бял цвят способстващ за лесна инспекция за нарушения на целостта и.

СРЕДЕН СЛОЙ: Произведен от полипропилен полимер с допълнителни добавки повишаващи допълнително усилване и устойчивост, но осигуряващи и достатъчна гъвкавост на компонентите.

ВЪНШЕН СЛОЙ: Произведен от полипропилен полимер осигуряващ допълнителна удароустойчивост на компонента и допринасящ за сигурността при работа и инсталиране на отделните компоненти.

 • Материал: PP-H (полипропилен полимер)
 • Структура: Три слойна PPC-PPM-PPC
 • Плътност: Размери (Ø32-Ø160) – 1.3 g/cm³ fitting – 1.4 g/cm³
 • Устойчивост на топла вода: За къси периоди до 95°C, за продължителна употреба до 60°C
 • Коефициент на линейно разширение: 0.05 mm/m°C
 • Метод на присъединяване: Чрез притискане с вътрешен гумен пръстен осигуряващ липса на протичане при налягане до 0.5bar
 • Предназначение: Жилищни и сградни инсталации
 • Клас на пожароустойчивост: B2 – нормална запалимост
 • Ниво на звукоизолация: 12 dB(A) ниво на звукоизолация Клас III
 • Продължителност на ползване повече от 50 години
 • Вътрешна бяла повърхност улесняваща проверката за нарушение целостта на тръбата

Марка: Pestan

Категории:

Сподели:

Описание
Нискошумната система S LINE е конструирана от три слоя, като всеки един от тях допринася за нейните характеристики. ВЪТРЕШЕН СЛОЙ: Произведен от полипропилен полимер с висока химическа, корозионна и температурна устойчивост и гладка крайна повърхност предотвратяваща натрупвания с бял цвят способстващ за лесна инспекция за нарушения на целостта и. СРЕДЕН СЛОЙ: Произведен от полипропилен полимер с допълнителни добавки повишаващи допълнително усилване и устойчивост, но осигуряващи и достатъчна гъвкавост на компонентите. ВЪНШЕН СЛОЙ: Произведен от полипропилен полимер осигуряващ допълнителна удароустойчивост на компонента и допринасящ за сигурността при работа и инсталиране на отделните компоненти. Материал: PP-H (полипропилен полимер) Структура: Три слойна PPC-PPM-PPC↵ Плътност: Размери (Ø32-Ø160) - 1.3 g/cm³ fitting - 1.4 g/cm³ Устойчивост на топла вода: За къси периоди до 95°C, за продължителна употреба до 60°C↵ Коефициент на линейно разширение: 0.05 mm/m°C↵ Метод на присъединяване: Чрез притискане с вътрешен гумен пръстен осигуряващ липса на протичане при налягане до 0.5bar↵ Предназначение: Жилищни и сградни инсталации↵ Клас на пожароустойчивост: B2 - нормална запалимост↵ Ниво на звукоизолация: 12 dB(A) ниво на звукоизолация Клас III↵ Продължителност на ползване повече от 50 години↵ Вътрешна бяла повърхност улесняваща проверката за нарушение целостта на тръбата

Тагове