Стъклена вата 5 см. Uniroll Plus – 12.00 кв. м. (Isover)

4,78 лв. / кв.м
ID: 19466

Компресирани ролки от стъклена минерална вата за топло-, звукоизолация и пожарна защита на жилищни сгради.

Продукт с много добри топлоизолационни характеристики и възможности за разнообразно приложение когато се предпочита работа с ролки.

Лесна инсталация в покривни и стенни дървени конструкции – продуктът е еластичен и устойчив на натиск. При 2 см по-голяма широчина от тази между гредите, продуктът се заклещва без допълнително закрепване. При инсталацията може да бъде пробиван от окачвачите на системите за сухо строителство – това ще елиминира пространствата без изолация около тях, които представляват топлинни мостове.

Приложения:

  • Скатен покрив
  • Преграднa стенa
  • Предстенна обшивка
  • Топлопроводимост λ 0,035

Марка: Isover

Категории:

Тагове:

Сподели:

Описание
Компресирани ролки от стъклена минерална вата за топло-, звукоизолация и пожарна защита на жилищни сгради. Продукт с много добри топлоизолационни характеристики и възможности за разнообразно приложение когато се предпочита работа с ролки. Лесна инсталация в покривни и стенни дървени конструкции – продуктът е еластичен и устойчив на натиск. При 2 см по-голяма широчина от тази между гредите, продуктът се заклещва без допълнително закрепване. При инсталацията може да бъде пробиван от окачвачите на системите за сухо строителство – това ще елиминира пространствата без изолация около тях, които представляват топлинни мостове. Приложения: Скатен покрив↵ Преграднa стенa↵ Предстенна обшивка↵ Топлопроводимост λ 0,035

Свързани продукти

Подобни продукти

Тагове