Снегозадържаща кука – антрацит (Брамак)

2,54 лв. / бр.
ID: 5279

Снегозадържащата кука служи за спиране свличането на снежни маси от покрива. Принципно важат същите правила за определяне на броя и разположението им както при снегозадържащата керемида.

* При нормативно натоварване от 255кг/м2 и нагоре се препоръчва задължително използването на снегозадържащи керемиди.

Забележка:
 В случай, че снегозадържането при същетвуващи покриви не е достатъчно, може да се използват допълнително снегозадържащи куки вместо смяна на обикновените керемиди със снегозадържащи.

Технически характеристики:

  • Материал:  поцинкована ламарина – прахово боядисана, с полимерно покритие
  • Приложение:  за всички модели керемиди Брамак
  • Размер:  380 мм дължина
  • Tегло:  0,22 кг/бр.
  • Разход:  от 1,3 до 2,8 броя/м2 покривна площ, в зависимост от наклона на покрива и местоположението

Марка: Брамак

Категории:

Сподели:

Описание
Снегозадържащата кука служи за спиране свличането на снежни маси от покрива. Принципно важат същите правила за определяне на броя и разположението им както при снегозадържащата керемида. * При нормативно натоварване от 255кг/м2 и нагоре се препоръчва задължително използването на снегозадържащи керемиди. Забележка: В случай, че снегозадържането при същетвуващи покриви не е достатъчно, може да се използват допълнително снегозадържащи куки вместо смяна на обикновените керемиди със снегозадържащи. Технически характеристики: Материал: поцинкована ламарина – прахово боядисана, с полимерно покритие↵ Приложение: за всички модели керемиди Брамак↵ Размер: 380 мм дължина↵ Tегло: 0,22 кг/бр. Разход: от 1,3 до 2,8 броя/м2 покривна площ, в зависимост от наклона на покрива и местоположението
Допълнителна информация
Марка

Филтър

Цвят

антрацит

Разходна норма

1.3 бр./м2

Описание - дълго 1

Подобни продукти

Тагове