РЪКАВИЦИ ЛАТЕКС L DECOREX

1,21 лв. / бр.
ID: 1104ELD22

Ръкавици латекс DECOREX са еластични, изработени от висококачествен натурален латекс и са за многократна употреба. Използват се най-често в хотелиерството и домакинството. Ефективно защитават ръцете от препарати за почистване, химикали, разтворители, вода и мръсотия. Ръкавиците не са подходящи за употреба при работа с агресивни химикали, петрол, масла, органични разтворители, остри предмети и предмети с висока температура
Ръкавиците трябва да се съхраняват на сухо и хладно, без излагане на директна слънчева светлина. След всяка употреба измийте ръкавиците с чиста вода. Добре изсушете от вън и от вътре. Повредени или силно замърсени ръкавици, които не могат да се изперат се изхвърлят.

Марка: Decorex

Категории:

Сподели:

Описание
Ръкавици латекс DECOREX са еластични, изработени от висококачествен натурален латекс и са за многократна употреба. Използват се най-често в хотелиерството и домакинството. Ефективно защитават ръцете от препарати за почистване, химикали, разтворители, вода и мръсотия. Ръкавиците не са подходящи за употреба при работа с агресивни химикали, петрол, масла, органични разтворители, остри предмети и предмети с висока температура↵ Ръкавиците трябва да се съхраняват на сухо и хладно, без излагане на директна слънчева светлина. След всяка употреба измийте ръкавиците с чиста вода. Добре изсушете от вън и от вътре. Повредени или силно замърсени ръкавици, които не могат да се изперат се изхвърлят.
Допълнителна информация
Марка

Филтър

Описание - дълго 1

Подобни продукти

Тагове