Препарат против мухъл и плесен – 0.5 л – (Bochemit)

7,82 лв. / бр.
ID: 9205651

Bоchemit против мухъл и плесен напълно премахва мухъл и плесен от различни повърхности. Премахва и изчиства мухъл и плесен около прозорците, в банята, по фугите между плочките, в кухнята около мивките, вътрешни и външни мазилки и т.н. Дърво и дървени повърхности – премахва и изчиства плесен и мухъл, почиства повърхността на дървесината от синя или черна гъба. Бързо и просто възстановява и изсветлява потъмняла дървесина и дървени елементи.
Камък – премахва мухъл, плесен, мъх и лишеи. При силно замърсяване се третира няколко пъти и накрая се изплаква с вода. Bochemit против мухъл и плесен може да бъде използван и като високо ефективен почистващ препарат за дезинфекция на бани, замърсени фуги, тоалетни, кухни, помещения за животни и др.

Марка: Bochemit

Категории:

Сподели:

Описание
Bоchemit против мухъл и плесен напълно премахва мухъл и плесен от различни повърхности. Премахва и изчиства мухъл и плесен около прозорците, в банята, по фугите между плочките, в кухнята около мивките, вътрешни и външни мазилки и т.н. Дърво и дървени повърхности – премахва и изчиства плесен и мухъл, почиства повърхността на дървесината от синя или черна гъба. Бързо и просто възстановява и изсветлява потъмняла дървесина и дървени елементи. Камък – премахва мухъл, плесен, мъх и лишеи. При силно замърсяване се третира няколко пъти и накрая се изплаква с вода. Bochemit против мухъл и плесен може да бъде използван и като високо ефективен почистващ препарат за дезинфекция на бани, замърсени фуги, тоалетни, кухни, помещения за животни и др.
Допълнителна информация
Марка

Описание - дълго 1

Подобни продукти

Тагове