Игл. дървен материал греди 5/10 см./4 м.

13,80 лв. / бр.
ID: 2963

Гредите са произведени от иглолистна дървесина, която е подбрана специално за тази цел. Тези греди са изключително здрави и устойчиви на натоварване, което ги прави идеални за изграждане на различни видове конструкции във вътрешния и външния интериор.

Гредите са лесни за монтиране и имат прекрасни естетически качества. Дължината им е 4 метра като могат да бъдат рязани на подходящи размери според нуждите на проекта.

Тези иглолистни греди са подходящи както при изграждане на кофражни конструкции в грубото строителство, така и при различни видове конструкции, като покриви, тераси, навеси, градински сгради и други.

Размер: 5/10/400 см

Категории:

Сподели:

Описание
Гредите са произведени от иглолистна дървесина, която е подбрана специално за тази цел. Тези греди са изключително здрави и устойчиви на натоварване, което ги прави идеални за изграждане на различни видове конструкции във вътрешния и външния интериор. Гредите са лесни за монтиране и имат прекрасни естетически качества. Дължината им е 4 метра като могат да бъдат рязани на подходящи размери според нуждите на проекта. Тези иглолистни греди са подходящи както при изграждане на кофражни конструкции в грубото строителство, така и при различни видове конструкции, като покриви, тераси, навеси, градински сгради и други.
Допълнителна информация
Филтър

Описание - дълго 1

Тагове