Геотекстил – 200 гр. 50 м./2.0 м – 100 м2/бр.

142,80 лв. / бр.
ID: 34088

Геотекстилът е специален материал, предназначен за използване в градинарство, строителство и други проекти. Изработен е от висококачествени синтетични материали, които му придават здравина и устойчивост на външни влияния.

Геотекстилът има много различни приложения. Той се използва за пречистване на почвата, предпазване на корените на растенията от плевели и подобряване на дренажната система. Той също така предотвратява износването на почвата и създава бариера срещу неблагоприятни условия като ерозия и отплъзване на земята.

Характеризира се с лесен за монтаж и може да бъде рязан на подходящи размери, съобразени с нуждите на вашите проекти. Той е дълготраен и устойчив на UV лъчи и влага, което го прави подходящ за дългосрочно използване на открито.

Плътност: 200гр/м2

Размер: дължина – 50 м, ширина – 2 м

Ролка: 100 м2

Марка: Gutta

Категории:

Сподели:

Описание
Геотекстилът е специален материал, предназначен за използване в градинарство, строителство и други проекти. Изработен е от висококачествени синтетични материали, които му придават здравина и устойчивост на външни влияния. Геотекстилът има много различни приложения. Той се използва за пречистване на почвата, предпазване на корените на растенията от плевели и подобряване на дренажната система. Той също така предотвратява износването на почвата и създава бариера срещу неблагоприятни условия като ерозия и отплъзване на земята. Характеризира се с лесен за монтаж и може да бъде рязан на подходящи размери, съобразени с нуждите на вашите проекти. Той е дълготраен и устойчив на UV лъчи и влага, което го прави подходящ за дългосрочно използване на открито. Плътност: 200гр/м2↵ Размер: дължина - 50 м, ширина - 2 м↵ Ролка: 100 м2
Допълнителна информация
Марка

Описание - дълго 1

Тагове