Дюбел за химическо анкериране Fis H 16*130 мм. за М8-М10 (Fischer)

по заявка / бр.
ID: FISCH FISHK 16 130

Монтажната анкерна втулка за шприцоване на  FIS H K е рентабилният системен компонент за използване на инжекционни разтвори на fischer в перфорирана тухлена зидария в инсталации от проходен тип. Анкерната втулка се изрязва по размер, поставя се в пробития отвор и се запълва с инжекционен разтвор от основата на анкерната втулка. При закрепването на анкерния прът хоросанът се притиска през решетъчната структура и след това се свързва с перфорираната тухла чрез блокировка. Това означава, че натоварването е насочено към строителния материал.

Предимства

Металната анкерна втулка може да бъде нарязана до необходимата дължина и по този начин позволява набор от използваеми дължини само с един продукт, осигурявайки гъвкавост и рентабилност. Решетъчната структура на анкерната втулка позволява равномерно разпределение на разтвора в пробития отвор и по този начин сигурно задържане.

Марка: Fischer

Категории:

Сподели:

Описание
Монтажната анкерна втулка за шприцоване на FIS H K е рентабилният системен компонент за използване на инжекционни разтвори на fischer в перфорирана тухлена зидария в инсталации от проходен тип. Анкерната втулка се изрязва по размер, поставя се в пробития отвор и се запълва с инжекционен разтвор от основата на анкерната втулка. При закрепването на анкерния прът хоросанът се притиска през решетъчната структура и след това се свързва с перфорираната тухла чрез блокировка. Това означава, че натоварването е насочено към строителния материал. Предимства↵ Металната анкерна втулка може да бъде нарязана до необходимата дължина и по този начин позволява набор от използваеми дължини само с един продукт, осигурявайки гъвкавост и рентабилност. Решетъчната структура на анкерната втулка позволява равномерно разпределение на разтвора в пробития отвор и по този начин сигурно задържане.
Допълнителна информация
Марка

Филтър

Описание - дълго 1

Тагове