Аквапанел Aquaroc 12.5/1200/2400 мм. – 2.88 кв. м. – (Rigips)

41,29 лв. / кв.м
ID: 19654

Циментови плоскости, произведени по най-съвременна технология, гарантираща отлична здравина и в същото време по-ниско тегло от обичайното за този тип продукти. Те са по-лесни за обработка и монтаж в сравнение с повечето плоскости изработени от цимент.

  • Плоскостите Aquaroc са предпочитан избор за изграждане на преградни стени, предстенни обшивки и окачени тавани в зони с висока влажност, включително в обекти като автомивки, обществени кухни и други, където е възможно директно излагане на вода.
  • Идеални са за скриване на тръби в банята при евентуален ремонт на панелно жилище.
  • Циментови плоскости с голяма здравина и устойчивост
  • Използването на цимент при производството на Aquaroc™ осигурява на плоскостите отлична твърдост и здравина, което гарантира запазване на физикомеханичните качества на конструкциите дори в условия на най-висока влажност. Aquaroc™ имат много висока повърхностна твърдост (42N/mm2 ) и абразоустойчивост, което ги прави много устойчиви на механични увреждания. Ето защо Aquaroc™ са предпочитан избор в зони с интензивен трафик.
    Фабрично обработени повърхности, готови за полагане на всякакви покрития
  • Повърхността на Aquaroc™ е готова за директно полагане на плочки без допълнителна обработка. Вместо с плочки, повърхностите могат да бъдат също така шпакловани с ProMix Aquaroc™ и боядисани.
  • Продуктът отговаря на EN 12467.

 

Марка: Rigips

Категории:

Сподели:

Описание
Aquaroc™ са циментови плоскости, произведени по най-съвременна технология, гарантираща отлична здравина и в същото време по-ниско тегло от обичайното за този тип продукти. Те са по-лесни за обработка и монтаж в сравнение с повечето плоскости изработени от цимент. Aquaroc™ съчетават характеристиките за монтаж на плоскости за сухо строителство, но в същото време предлагат много по-висока здравина и влагоустойчивост. Aquaroc™ дава сигурност на проектантите и строителите за дълготрайна и безпроблемна експлоатация на строителните системи. Отличната влагоустойчивост е гаранция за запазване на външния вид в процеса на експлоатация и пълна защита на носещите конструкции от въздействието на влага. За собствениците на сградите това означава безпроблемна експлоатация без допълнителни разходи за ремонти. Ето защо плоскостите Aquaroc са предпочитан избор за изграждане на преградни стени, предстенни обшивки и окачени тавани в зони с висока влажност, включително в обекти като автомивки, обществени кухни и други, където е възможно директно излагане на вода. Идеални са за скриване на тръби в банята при евентуален ремонт на панелно жилище.
Допълнителна информация
Марка

Филтър

Описание - дълго 1

Тагове