Топлоизолационна система Баумит Про с мазилка Силикон Топ – до 10 год. гаранция

35,65 лв. / кв.м
ID: 2120139193

Топлоизолационна система Баумит Про с фасадна мазилка Силикон Топ е отличен избор и инвестиция в бъдещето. Баумит е доказана марка на качествени материали и стоки.

Системата включва следните компоненти и необходими количества за покриване на 1 кв.м площ:

  1. Топлоизолация EPS F15-18 10/50/100 см. Pro Term – (Баумит) – 2 бр/м
  2. Лепилно – шпакловъчна смес за изолация ProContact – Гел  – 25 кг. (Баумит) – 5 кг/м
  3. Лепилно – шпакловъчна смес за изолация ProContact – Гел  – 25 кг. (Баумит) – 3.0 кг/м
  4. Дюбел за топлоизолация с PVC пирон ND 10*180 мм. 250 бр. – (Баумит) 6 бр/м
  5. Мрежа стъклофибърна за изолация Startex 145 гр. – 50 кв.м.  (Баумит) – 1.1 м2
  6. Грунд универсален UniPrimer – 25 кг. (Баумит) -0.250 кг/м 
  7. Мазилка силиконова Силикон Топ драскана 1.5 K – 25 кг. цвят: 0019 Бял (Баумит) – 2.5 кг/м

*Разходните норми съответстват на посочените от производител и са ориентировъчни.

Топлоизолационната система Баумит Про предлага доказано качество, фасадна защита и приятен вътрешен климат. Системата включва дългогодишен опит и отлични изолационни свойства с най-добро съотношение цена-качество. Тя е предназначена както за нови сгради, така и за реновиране. С Баумит Про ще получите топлоизолационна система на изгодна цена. Всяка топлоизолационна система Баумит е с минимална гаранция от 5 год. Топлоизолационната система Баумит Про има възможност за удължаване на гаранцията до 10 години при изпълнение на условията, определени от Баумит България ЕООД. За повече информация се свържете с нашите консултанти.

Предимства на Силикон Топ:

  • Първокласна защита
  • „Отблъсква водата и мръсотията„
  • Универсална

Фасадната мазилка Силикон Топ е готова за полагане, пастообразна, тънкослойна мазилка на основа силиконови смоли, с драскана или влачена структура, за външно приложение. Изпитана по стандарт EN 15824 и в система по ETAG 004. Системна съставна част от Баумит Интегрирани топлоизолационни системи Про. Устойчива на атмосферни влияния, силно водоотблъскваща, с висока степен на паропропускливост, с минимална склонност към замърсяване, универсално приложима, лесна за преработка (ръчно и машинно). Крайно покритие с универсално приложение върху Баумит Интегрирани топлоизолационни системи, както и върху стари и нови минерални мазилки и шпакловки, върху бетон и върху саниращи мазилки.

Забележка: Обявената цена на система Баумит е образувана за 1 кв.м. покрита площ с бяла фасадна мазилка, като минималната заявка може да варира в зависимост от квадратурата и минималните разфасовки на включените в нея материали. Всички материали се продават на най-малките си мерни единици. Цената на кв.м. се оскъпява при избор на цветна фасадна мазилка.

Марка: Baumit / Баумит

Категории:

Сподели:

Подобни продукти

Тагове