PU лепило Porotherm Profi Dryfix Extra – 750 мл

по заявка / бр.
ID: 35447

Продуктите Porotherm са всеизвестни с техните неоспорими предимства. Новото при тухлите Porotherm от серията Profi е, че след изпичане тези блокове преминават допълнителна обработка – прецизно компютърно калибрирано шлайфане на хоризонталните страни, което им придава изключителна точност с толеранси под половин милиметър. Затова този вид тухли наричаме „шлайфани“. Така се осигурява ключовата бързина, с която се зидат след това и още безброй улеснения. Сама по себе си тухлата е толкова гладка, че при прилепване една до друга се постига максимална плътност на зида, а специално разработеното за Винербергер полиуретаново лепило Dryfix Extra осигурява сигурната и здрава връзка между тях.

Съставът на лепилото Dryfix Extra е подбран така, че то да бъде максимално здраво и издръжливо във времето и е специално пригодено за слепването на керамични повърхности. То замества нуждата от познатите зидарски разтвори и всички свързани с тях неудобства и необходими инструменти. Тествано в независими лаборатории, лепилото Porotherm Dryfix Extra е издържало изпитванията за устойчивост на материала, механична якост, пожароустойчивост и всички здравословни аспекти за безопасност.

Прецизната геометрия на блоковете осигурява равна и гладка повърхност на иззиданата стена, като намалява разхода на необходимия материал за последващата мазилка.

Марка: Винербергер

Категории:

Сподели:

Подобни продукти

Тагове