ВЛОЖКА 1/2″ 22мм – PREMIUM

2,36 лв. / бр.
ID: 0101PR1222

Вложката е важен инструмент за механици и професионалисти в автомобилния и индустриалния сектор. Тази вложка се използва в комбинация с ръчен ключ или гайковерт и предоставя надеждно и прецизно затягане или отпускане на гайки и болтове със шестнадесетков профил.

Характеристики:

  • Издръжливост: Вложката е изработена от висококачествена стомана, което я прави изключително издръжлива и устойчива на натоварване.
  • Прецизност: С точния си размер вложката позволява точно затягане или отпускане на гайки и болтове със съответния диаметър.
  • Удобство: Стандартният 1/2″ квадратен задвижващ профил позволява лесна и бърза смяна на вложката на гайковерта или ключа.

Марка: Premium

Категории:

Сподели:

Описание
Вложката е важен инструмент за механици и професионалисти в автомобилния и индустриалния сектор. Тази вложка се използва в комбинация с ръчен ключ или гайковерт и предоставя надеждно и прецизно затягане или отпускане на гайки и болтове със шестнадесетков профил. Характеристики: •Издръжливост: Вложката е изработена от висококачествена стомана, което я прави изключително издръжлива и устойчива на натоварване. •Прецизност: С точния си размер вложката позволява точно затягане или отпускане на гайки и болтове със съответния диаметър. •Удобство: Стандартният квадратен задвижващ профил позволява лесна и бърза смяна на вложката на гайковерта или ключа.
Допълнителна информация
Марка

Описание - дълго 1

Подобни продукти

Тагове